Dyktige advokater i Oslo

Dyktige advokater i Oslo


Dersom du har havnet i en situasjon du ikke er kjent med, kan det være en fordel å konsultere deg med en advokat, gjerne så tidlig som mulig. Det kan være mange elementer man ser bort fra, fordi man selv ikke visste hvordan reglene fungerer. Desto lenger tid man avventer å besøke erfarne advokater, desto større er sjansen for at man har mistet enkelte krav.

I vårt advokatfelleskap vil du finne advokater med forskjellige spisskompetanser, og som med sikkerhet vil rådføre deg til de rette valgene. Samtidig veilede deg til å gjøre prosessene i en sak, 100% korrekt.

Dette er til stor hjelp for oss som advokater. Å kunne representere en klient som har fulgt loven til punkt og prikke, blir ofte svært korte saker.

Gratis konsultasjon, for kommunikasjonens skyld

Vi som advokater vet at det finnes myter om at vår yrkesgruppe er ivrig etter å telle timer og kroner. For oss i Advokatfirmaet Sverre K. Berge har dette alltid vært misforstått, når vi alltid har tilbudt våre klienter gratis konsultasjon. Erfaringsmessig er det mindre behagelig for sakens gang om klienten ser mer på klokken enn fokusere på sakens forløp.

For at vi som advokater kan bistå deg med best rådgivning og veiledning er å vite hele saken. På den måten er det større verdi for oss å bli ordentlig kjent med deg som klient, fremfor å tjene penger på en samtale.

Vi tilbyr gratis konsultasjon på en halv time ved forhåndsavtale for alle nye klienter.

Normal timesats: kr. 995 – 1750,- eller etter avtale.

 

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du ønsker å komme i kontakt med dyktige advokater med hver sine fagfelt.

Du når oss på telefon 22 91 00 50. Du kan også benytte deg av vårt kontaktskjema for gratis konsultasjon.

Vi ser frem til å bistå deg med de rette valgene!

Advokat Sverre Berge