Advokatkontor med lang erfaring

Advokatkontor med lang erfaring


Advokat Sverre K. Berge er et advokatkontor med erfaring helt tilbake fra 1987, og har derfor høy kompetanse på alle rettstypene. Dette betyr at som advokatkontor ikke begrenser oss til noen bestemte rettsaker, men vi bistår alle mennesker som er i trøbbel. Hos oss er alle mennesker like mye verdt. Du vil merke at vårt advokatkontor er mindre formelle enn hva advokatkontorer gjerne er.

For oss er du som klient viktigst. Vår erfaring er at det blir enklere å legge frem sakens hendelsesforløp og detaljer for våre klienter dersom man tar bort mye av det formelle og stive preget advokatorer gjerne har. 

Advokatkontor med gratis konsultasjon

For å hjelpe våre klienter ytterligere på vei til å forklare sin sak, tilbyr vi også gratis konsultasjon. For oss som advokat er det viktig å få innsikt i hele saken. Samtidig legges mye av grunnlaget for rettsaken allerede i første konsultasjon. I denne fasen er vi også på utkikk etter detaljer, en minste detalj kan snu en sak opp ned. Vi er et advokatkontor som føler det urettferdig å belaste våre klienter før de allerede har fått presentert seg og sitt problem.

Vi tilbyr gratis konsultasjon på en halv time ved forhåndsavtale for alle nye klienter.

Normal timesats: kr. 995 – 1750,- eller etter avtale.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å kontakte oss for å få profesjonell bistand av en erfaren advokat. Ring oss på telefon: 90 19 52 50 eller benytt deg av vårt kontaktskjema nedenfor.

Advokat Sverre Berge